Dagens citat

Schteffe Norell i mitten på januari; Jag har varit trött i en månad nu..

Det ryktas..

Att copper-Helena är skendräktig och har en romans med per elofsson på facebook

Dumpar

Shiiiiit va det snöar. Ber till alla religioners vädergudar att det ska hålla i sig hela dagen och natten. För imorgon e ja ledig. Då vill vi ha bluebird å tegeskogen! Peace out // hard workin Danny

VI ÄR TILLBAKA!

Det ryktas! * Att det finns en garaget romans mera om detta kanske kmr? * Att Simon, Chrille, Ullis och Bulan har åkt taxi med Nicklas kusin! * Att sofia i skidskolan numera går under namnet maraton hånglarn!, detta beror på att under ca 1 timme på bygget stod och råhånglade med en viss skidskolelärare från rödkullen, oklart vem lr? Erik! * Att Ingrid är kär i en 85årig man * Ingrid tror bara att det finns 2 james bond filmer * Att Chrille åkte på en redig fläskläpp på bygget i tisdas! * Att Ken besudlade marias polare "knullarn"? * Att dom körde kamasutra under hela natten, och även morgonen av säkra källor! * Att maria var fullast i åre i tisdas! * Att Simon köpt en familjebil, beror detta på tro? ;) * Att andreas i hyran kmr ställa upp i JOI * Att det är mycket folk som sover hos Steffe!? * att chrille skulle kasta ner nyckeln till vissa personer från dählie-huset som inte riktigt gick som planerat * Att susanne på lilla blåkulla har en "man" ? * att garage 2ans väggar skakade efter att viktor kommit hem! * Att man får gratis bullar på Åre Bageri ? * Att Owe Sundberg kommer att göra stor succè i söndagens avsnitt! * Att Simon somnade på toan under några timmar efter tisdagens hårda utgång! * Att Chrille var fullast i åre i torsdas förra veckan * Steffe Norell bjöd friskt på bärs på bygget * Simon och Therese har ej sett star wars filmerna! * Att någon i hyran har en stalker * Therese och Chrille ryktas åka till Barcelona i maj? Mera under kvällen!!

WTF!

Andreas du måste börja skruta lite mer om dina skills. Sjukt skön skid rulle från vår arbetskollega Andreas O. Se och njut!

GoodTimes! - UNP. from Erik Andersson on Vimeo.


Torsdag 20/1 2011

Byssa har lagt upp en skön edit.

Byssa's tv-åre blog s3e1 from Niklas Byström on Vimeo.


Dagarna går

Dagarna går och man hinner inte skriva så ofta. Heldag på copper igår med pizzalunch avslutades med kvällsskidåkning där vi stötte på både väntade och oväntade par som åkte tillsammans.. sen blev det film på kvällen, vissa med skidskolan andra på garageettan där den lite hårdare a team visades. Efter en hård kväll sov samtliga garagegrabbar hemma, sov ni som bor på ripan också hemma? ;)

HÅNGEL!

Oj oj oj. Vad det var roligt på Bygget i torsdags!
Johnossi kom till byn och satte ribban bra högt för resten av säsongen.
Några andra som satte ribban högt var jag, Madde, Jonas aka. NoName, Simon och Maria. Det var vild dans, drickande och sedan en svulla på Max. Det hela avslutades med en BRAK efterfest på garageettan. Jag, Simon å NoName körde SHM fram till halv 5 på morgonen. Galet.
Något annat som var awsm var när vi åkte Tegeskogen i onsdags. Va ett sjukt gött gäng som shreddade hela dagen. Kvällen avlsutades med en stor Taco buffé där vi från hyran tillsammans med skidskolan mumsade på tacos.
Solen visade upp sig till allas glädje
Vi haikade upp och fick ett magiskt åk ner.
Ett taggat gäng rekar linjen
TAGGAD. Nya jackan btw

Om någon undrar över rubriken så kan ja ju säga som så här. Simon du e fortfarande skyldigt mej 10 kr. Alla fick se M&M in action hahaha.

Tack för mej. Imorgon ska det köttas på hyran. // Peace out Danny


Liten Krog

Som utlovat så kommer här vårt omdöme på hur restaurang Liten krog var.
Känslan är att det är ett perfekt dejt ställe. Det är inte ett ställe som du drar ut me polarna för att dricka öl. Många som satt där var par eller familjer.
Maten som vi beställde var gratinerade havskräftor. Vansinnigt goda. Men jag som ätit min mammas suveräna tyckte att det saknades lite för en full pott. Vi fick för övrigt en stor flaska vatten som ingick, vilket jag tyckte var kanon. Annars brukar det ju komma en överraskning på notan att man druckit vatten man trodde ingick. Personalen var också sjukt trevliga men absolut inte jobbiga.
Till varmrätt tog Madde en färska pasta med kyckling. Hon ger den 4 av 5. Pasta e alltid pasta lixsom.
Jag beställde viltbiffar med potatismos och en sås som var god men ja har ingen aning vad den hette. Den får 4 av 5. Saknas det lilla extra tycker jag för att få full pott.
Priset för kalaset var 300 per man vilket är bra för Åre. Med tanke på att vi åt förrätten och att jag tog en kaffe efter maten.
Totala betyget är en 4 av 5. Kan inte riktigt sätta fingret på vad som saknas. Men absolut värt att gå dit och testa. Kanske har du hittat nån snygging som du vill gå på dejt med, lr vad säger du Jonteboy?
Tack och hej // D & M

God fortsättning

Halli hallå
Tack för året som varit. Vi har nu diskuterat målen för det kommande året. Huvudmålet ligger nog mest i att slå alla lame blonda bellor som bloggar. Vilket vi alla e överens om är fullt rimligt med tanke på vårt höga läsar antal.
Året började bra med en rejäl fest på nyår, vissa var fullare än andra. Lr hur Jonas och Tirre?
Vi hade en mysig middag nere i skidskolans lokaler. Det blev en middag där alla hade med sig sitt eget. Vi styrde upp en smördegsinbakad fläskfilé med lite potatis och rotfrukter. Alla var väldigt nöjda med hur maten smakade.
Klockan började närma sig halv 12 innan vi gick upp mot blåkulla med inställningen att jämna stället med marken. Man kan väl säga att trots tappra försök så stod det säg även detta nyår, ett bakslag.
Det var dåligt med skvaller från kvällen men rykten säger att det sov ett cherry i garaget, oklart e bara förnamnet. SMS som skickades fram och tillbaka lr bara fram. Det ryktades även om dränkta katter vid tolvslaget. Vissa gick hem medans vissa blev burna. Någon eller några körde porslinsbuss. Spontan ragg på torpet som gick över förväntan men sedan bangades i sista sekund av den som inledde ragget. Sägs att det var en händig man.- Ja ryktena är många och som ni nu vet vid det här laget är dom alltid sanna.
Även en söndag har passerat och även då ryktas det om att en viss bula varit i farten igen. Som tur var inte i Simons säng denna gången. Det ryktas om häxor i kastrullen också. Just nu är det väldigt luddigt, men saker och ting brukar komma upp till ytan tillslut.
Nu väntar 4 dagar ledigt för min del och återhämtning efter hårt jobb. Tegeskogen står på onsdagens schema då ja, Madde, Chrille, Simon och Steffe e lediga. Kommer nog att bli sjukt nice. Ni som är lediga på onsdag, hör av er så drar vi ihop ett gött gäng. Ska filma lite till det första video inlägget.
Nu har även halva Ryssland kommit till Åre och Björnen. Vi har lärt oss att stavar heter Palki och hjälm heter schlem. Kan vara bra att veta om man ska dit eller ska diskutera hjälmar med ryssen i liften. Inte omöjligt att han bjuder på något värmande att dricka isf.
Vi kan efter kvällen även bjuda på ett restaurang test då jag och Madde ska testa Liten krog ikväll. Återkommer med resultatet.
Vi avslutar väl med att säga Privjet Russia välkommen till Åre.

RSS 2.0