KÄNDISAR!

Som alla redan vet om så var ju chrille och simon ute och hasade i onsdas morse, 26- men inte stoppade det garage-grabbarna från att trotsa kylan och befinna sig vid vm8an 06.00 för att starta hasa! VILKA MÄN!
dom blev ju även filmade och för er som ej redan sett detta så här kmr det! http://svtplay.se/v/2338322/manga_frivilliga_bakom_vc-tavlingar

vad mer har hänt sedan sist, en jävla massa men som sagt så har ju chrille och simon sjukt mkt med tv-jobb nu
espn,viasat,canal+,TV4sport,eurosport osv osv, och Danny jobbar som vanligt på!

Utgång i torsdas och det var ju daniel adams-ray, men det var inte den bästa spelningen precis!
men förfekke hemma hos Bulan och KK blev bra! KK = Kamsautra Ken! med matbodenbrudarna!

MÅndas fyllde ju Danny år vet inte ens hur jävla gammal han är längre! men bra förknuff här på garaget med en jävla massa folk! sen vidare till tott för technonight men simon,chrille,ingrid och tirre skippade det!

Simon och Chrille var ju lediga igår fram till kl 13 så dom var och testade Völkl Skidor i vm6an, denna fart, denna kontroll, denna skicklighet som dessa grabbar besitter i pisten är ju helt jävla gaulen!

Team Push it to the limit! finns på IRC
#Teampushittothelimit in och joina kanalen!

sen det som ni alla väntar på lite nya fräscha rykten från det ryktas!

Det ryktas att Henke F har data-strul?
Danne köpt en Go-pro ?
Simon och Chrille ska ev köpa med?
Therese har fått en ascool t-shirt av sin pojkvän som hon blev glad över?
Ingrid har fortfarande inte fixat trappen som nu börjar bli ordentligt farlig att gå i!!!!
Simon har köpt fodral till sin iPhone ?
Jonas och Chrille ska hem för Allsvenska premiären Dif-Aik, vart slutar detta med?


Music

Undrar ni vad som dunkar ur högtalarna på garageettan när det vankas fest?? Ni är inte först. Varje dag så frågar folk hur det är möjligt att våra förfester lr fester alltid kan lyckas.
Svaret ligger i denna låten.
Drumsound – R U Ready - Dubstep Mix

Video blogg

Detta blir något att se fram emot nästa höst http://www.artofflightmovie.com/
Byssa har lagt upp en ny skön edit från Åre

Byssa's tv-åre blog s3e2 from Niklas Byström on Vimeo.


Alla hjärtans dag

Hej alla läsare och grattis på alla hjärtans dag. På mångas begäran har jag valt att framföra en dikt med tema kärlek dagen till ära. Idag är det alla hjärtans dag. iBroes är ett beerponglag. Idag ska man kärleken fira, kanske genom att beerpong lira. Inte för att man känner för det nu, det är ju bara vecka sju. Men om tio timmar eller fler, är det inte alla hjärtans dag mer. Det tycker jag känns bäst, imorgon är det raggarfest... Häst. Av och med simon rödén @copyright

Sköna typer i Åre

Detta är en beskrivning av "The Racerfarsan"
Det är en man i ålder mellan 35 och 50. Farsa till 2 barn som fortfarande åker gratis. Den äldsta sonen har möjligtvis precis fyllt 8. Då är det ett jävla klagande på att han måste börja betala för skipasset.
Sonen har varit på 2 semestrar innan och behöver därför avancerade barn skidor. För sonen är så sjukt bra på att kanta skidorna. Men vill absolut inte ha såna där twintip, för han ska ju inte åka baklänges.
Farsan ska det senaste och bästa vi har, gärna nått roligt. Men det är väldigt oklart vad som är roligt för racerfarsan.
Det ska vara en väldigt specifik "svängradio". Något som han läst om i Åka skidor. Namnet på skidan är väldigt viktigt. Det ska vara ett namn som låter jävligt vasst. Något han kan skryta med på Afterskin.
Det blir gärna en och annan öl plus jäger på afterskin. Ofta en eller två för mycket. Så han blir så där lagom go och glad.
Det är inte ovanligt att han någon gång per dag lämnar familjen i barnbacken så att han kan åka för sig själv. Så att han verkligen kan "bränna" lite extra hårt.
Han älskar gästrappet!!
Det är absolut personalen i liften eller i shoppens fel att kabinbanan inte går. "Ja tänker inte betala fullpris för skipasset när inte allt är öppet" Helst  kommer denna kommentaren i december eller januari då högzon är stängt.
Kläderna som racerfarsan har på sig är självklart det senaste från Peak. Självklart så är svart det hetaste modet varje år. Goggelsarna är gärna Oakley. Dom coolaste enligt Åka skidor.
Hjälmen är väldigt oklar. Antingen anser han att det är ENDAST för såna där som inte kan åka. Eller så är det den dyraste modellen från Sweet. För är det dyrt så är det coolt.
Kort och gott så är det en racerfarsa om han syns och hörs mest, samt att han bränner mest pengar på sitt gear, trots att han bara åker 1 eller 2 veckor om året. Han vet mest och kan mest och behöver aldrig nån hjälp. Det "den där personalen i hyran" säger har ingen betydelse. Han vet vilka skidor som är bäst!
Gör ALLTID som racerfarsan vill så blir han sjukt nöjd!
Skrivet av: Danny, Steffe, Maria, Lisa, NoName, Tirre och Chrille

Pics från igår

The Bosses aka. Champions!
iBros
Team Fultal
BJ´s finest
Tanterna, Väldigt hala på slutet
Latex luder
Wrett i muggen!!
Gick åt en hel del dryck

Beerpong mästare

Jag citerar Bulan: "Tack för igår alla som var med på Beerpongen. Synd bara att ni var så jävla dåliga!"
Me and Bulan are the Champions!!!
Som Maria och ja kom överrens om så måste nu alla tilltala mej å Bulan champ eller champion. Nu ska vi tillsammans med team iBros som tog en väldigt värdig andra plats försvara björnens heder i den stora turneringen.
Dagen idag har bjudit på säsongens hitills bästa väder och mest peppade åkning. Trots många trötta personer blev det en fin dag.
Sov gott // Danny the Champion

Live from beerpong

Första matchen tar iBroes hem med en klockren 3-2 seger över fuskande lag fultal. Vidare till andra omgången tog iBros en övertygande seger med hela 7-0. Vi hör ena delen av team iBros vanilla chrill; jag känner mig inte särskilt orolig, ser ut som hoten kommer framåt finalerna, jag känner av en gammal krigsskada men armen är gipsad så det ska inte va några problem.. Vi tackar vanilla för utlåtandet!

oooooveeee

ove

Det ryktas..

Att det var sjukt bra åkning uppe på skutan idag samt att högre chefer inom företaget håller liftpinnen med 2 händer när dom åker.


Dessutom ryktas det om fruktansvärt dålig luft inne på garageettan medans ripan verkar erbjuda desto bättre luft..

Björnens Beerpong turnering!

Imorgon mina kära vänner så smäller det. Beerpong mellan skidskolan och hyra. Träningen var ikväll väldigt disciplinerad, vilket gav väldigt goda resultat. Ja, Noname och Maria R låg tillslut på 4/5 i kopp. Vilket ses som helt klart godkänt.
Tagga för imorgon!
Sikta & skjut // Danny

Copperhill express

Rapport från liften; klart till halvklart, manchester intill liften samt en och annan fartglad turist i färgglada kläder

Lite skägg

Det händer grejer kring garageettan. Dagens långlunch på tre timmar slutade med en liten halvspontanare in till Östersund för att lämna chefens trasiga bil på verkstan. I 50 km/h in till stan och 70 km/h hem kom vi tillbaka 5 h senare. Dock gjorde donkenbesöket hela resan värd nånting. Kvällen avslutades med trött säljkväll på hyran och nu rullar som vanligt Entourage på tvn.. Bättre serie?! För övrigt tränas det hårt inför tisdagens beerpong samt ett försök att komma ikapp David i den tekniska grenen gummiband, han har dock ett års försprång men vi är på gång vill vi lova... Simma lugnt garageettan lovers!!

Just nu!

Sitter ja å väntar på pizza i Undersåker me Nillon å Ragg pralinen // Peace out Danny

Det ryktas!

* Simon ska tillbringa en tid i DUVED med frugan sin! han är redo! * Chrille drog världens vurpa i högåsen? * En viss skidskolelärare har spons på underkläder! * 11 lag är anmälda till beerpongen, mer folk? * det regnar i åre i januari? * ormen tar semester? * copper sofie har gjort illa tummen ? * Kamasutra ken, har fortfarande ett sugmärke i pannan efter föra veckans besudling! * Henke Fritz snart gör efterlängtad comeback i hyran? Mer info imorgon efter bygget kvällen!

Imorgon är det fest!!!

Imorgon så blir det åkning hela dagen med sjukt gött gäng. Senare på kvällen blir det partaj. Och vilken låt passar då bättre??

RSS 2.0