Dagen innan

Kära läsare.
Jag vet att alla LÄNGTAR efter vad som ska dyka upp här på bloggen den 1:a januari. Skvallret från nyårsafton här i Björnen. Än så länge är planerna lite oklara. Men det lutar åt en mysig middag ner i skidskolans lokaler.
Vilka som kommer är en så länge väldigt hemligt, detta pga av den enorma efterfrågan som kommer att skapas när detta inlägget släpps.
I onsdags så var det stor premiär för vår älskade tegeskog. Som vanligt så träffades förväntningarna. Simon filmade lite med sin iPhone, kanske kommer upp på bloggen då han är tillbaka i byn. Får låta det bli en överraskning.
Både Chrille å Simon körde hårt och träffade även hårt under snön i form av vassa stenar. Tur för dom att Steffe Norell e en stjärna i verkstan.
Jag köpte sedan mina nya bindningar. Ett par vita Cartell. Ska bli sjukt nice att få glida me dom nästa gång ja e ledig. Madde spanade lite spontant in ett par riktigt feta boots på Stadium. Hon insåg ganska snart att det kanske var meningen att man ska sitta fast i sin boots. Efter lite övertalning så åkte hon idag in och köpte dom. Gött förresten att Madde börjat jobba lite extra som stugvärd igen. Möte upp henne och fick massa sweet mat.
Vi hörs snart igen // Danny

Kvällens/nattens citat

Vakt på bygget till daniel och bulan cirka 23.30; Grabbar, det där är ingen bra idé...

Dagens top 5

Dagens top 5 är: Filmer som blivit porrfilmer.
1: Remember the Titans = Remember the tight ones
2: The Da vinci code = The Da Vinci load
3: Inspector gadget = Inspect her gadget
4: Saving private Ryan = Shaving Ryan's private
5: Indiana Jones = In Diana Jones
Peace out // Garageettan

Hej alla våra trogna fans!

Vi är nu tillbaka efter julen, alla har jobbat så¨sjukt mkt nu att ingen orkat blogga samt att danne har varit nere i sthlm och firat jul och tog med sig madde upp igår efter x antal timmar i bilköer :D danne och simon tvättar just nu så jag och noname sitter och lirar nfs som vanligt! dagen som gått har jag och simon vart uppe på copperhill, vi som inte trodde vi skulle ha så mkt att göra hade wrett fel, sjukt med folk tog aldrig slut och bara jag och simon som jobbade helvete vad hets de blev men som riktiga proffs skötte vi det bra, steffe norrell kom upp en sväng med och hjälpte till så jag och simon kunde käka lite lunch, Danne var nere i björnen idag och hade tydligen rätt mkt med, noname fick hoppa in på sin lediga dag och köra! imorgon är vi väldigt mkt folk som är lediga och vi ska ju då åka på hemlig ort, för som vi vet har vi våra trogna fans som vi har sett utanför våra fönster, hänga utanför hyran som jag vet sitter och refreshar sidan för att få veta det senaste om oss, därför kan jag inte säga vart vi ska åka men kul ska det bli!!! lunsa på med storfan blire iaf!!! julen är ju även avklarad med paketutdelning osv, fick en grym dif tröja av min älskade flickvän, som ja precis fick sms av by the way :D , danne har ju även slagit till på en ny snowboard jacka från nike riktigt tung! jag och noname hade ju även snowboard premiär igår gick rätt bra men sjukt svårt att ställa sig upp och svänga men de löser sig! det kmr mer uppdates från danne och simon inom kort! ryktas om en topp 5 lista!!

Juldagen

Tjenna.
Hoppas tomten var trevlig igår. Ville bara dela en nice edit som Sebbe lagt upp.
Vi ses imorgon Åre
Peace out

Sebastianmedia.com - Test/Jul/Kul edit from Sebastianmedia on Vimeo.


GOD JUL!

God jul till alla trogna läsare, och till alla andra oxå då då.
Hoppas att alla får vara hemma i jul och inte sitta fast i nått sunkigt tåg. typ Lisa.
Själv sitter jag hemma i stockholm å myser i sängen med Madeleine. Vart en lång bilresa för att få vara hemma. Det började ju med att min bil var DÖD! Sen när jag fått låna en booster av repan så skulle jag öppna motorhuven. Va händer då? Då är den fastfrusen. FUCK! Det slutar med att jag får ta en iskrapa och bända upp den jävla huven. Okej, bilen igång och dags att börja rulla. Ser att tanken börjar ta slut och tänker att det e bäst att tanka redan i björnänge. När jag stannar hör jag hur bilen börjar dö. Får lite panik och slänger in bensinen med motorn igång. Kan ju inte stänga av bilen för då kommer den nog inte starta igen. Får sitta och varva medans bilen tankas för att den inte ska dö. Jävla svacka. Som tur var så gick resten av resan bra. Plus att jag fick en jättegod julmiddag när ja kom hem.
Kan ju även berätta att vi var i skidskolan och bakade lussebullar i onsdags kväll. väldigt mysigt och roligt. Tävlingen vem som gjorde den finaste bullen vanns av ingen mindre än mig själv och Lisa, som teamade och gjorde en Lussefant. Stefans och Ingrids Shemale kom på en god andra plats. Det får vi göra om snart.

Som en liten julklappa till alla så ska jag ta mig tiden att slänga upp lite sköna pics som fastnat i iPhonen.
GOD JUL!
Mr. Vanilla Chrille @ Garageettan
Two hot boys
En blyg liten pojke aka. BULAN
En begravd kvinna, även känd som Polly
Vi bakade Lussebullar i Skidskolan, tummen upp
Den absolut snyggaste bullen skapad av mig och Lisa
En vacker skapelse
Bjuder på en skön jullåt också

Söndag och Måndag

God kväll alla goingar.
Nu ligger jag här i sängen å tänkte återberätta för er hur söndagen och måndagen har varit här i Åre. Min söndag innebar jobb i björnen hyran med en hel del nya gäster som kommit hit för att åka lite skidor. Det började med att vi hade en gäst som hade trott att skidvägen ner från copperhill till björnen var öppen. Det slutade med att han brände på rakt genom en tunnel utan snö i sig och skrotade hårt. Han tyckte att det var mitt ansvar att se till att skulle sitta skyltar som tydligt visade att vägen var avstängd. Funderade på hur han menade att jag skulle kunna lösa det. Det slutade iaf lyckligt då jag fixade hans skidor åt honom gratis så att han var nöjd när han gick.
4 P om något säger jag haha.
Dagen gick mot kväll och det började bli dags att svida om till kvällens outfit.
Vi inledde som vanligt me lite gött gubb häng här hos oss. Ölen var kall och musiken var tung. Strax innan 9 så drog vi ner mot byn och Bulan och Kens crib. Jag bjöd in Susanna som jag inte träffat sedan förra säsongen. Sedan kom även Kajsa å sa hej, sjukt nice att träffa dom igen. Får vi göra om igen snart. Ken som var galet taggad hällde upp breda Jack å Cola till alla törstiga. Men törstigast av alla var nog ändå Ken själv. Dagen efter skickade han ett sms till flera av oss med något i stil med " Hur och när kom jag hem? Och varför har jag en bula i pannan?" Rätt hårt Kenta.
Kvällen på Dippan var helt okej, mycket dans med Tove, Pauline och Simon. Tove var en av dom bästa wiggers ja sett på länge när hon ägde hip hop golvet. Kvällen avslutades hemma hos Tove och Pauline med att vi plus Adam byggde en jättesäng som vi slagga i. Stackars Pauline som skulle jobba idag.
Måndagen har bjudit på att jag och Simon suttit och kollat på Sunes julkalender. Så sjukt roligt. Den bästa underhållningen står ju Håkan för som e så ond. LOVE IT! Tirre bjöd in oss till en liten spontanare hemma hos henne. Smarrig köttfärssås. Gött jobb! Sedan kom även Lisa och Sofia över med hembakat julgodis så kollade vi på pensionärs jävlar å drack te, mysigt.
Nu ska jag döda sängen.
Hörs då//Danny(Ett smeknamn som både Tove och Polly gillar haha)
Nya favvo låten kanske?

Livesändning

Hela gänget sitter hos bulan och Ken och se nyss lirat fuck the dealer. Danne och Chrille fick all skit varpå någons iphone schlant och slutade med en sprucken skärm. Hörde jag svacka?

Go mat igår

Hej alla trogna läsare.
Sitter å kollar på fotboll från England å satan i gatan va det snöar där. Varför kan det inte bara komma hit istället? Nu har det iofs kommit lite gran hit. Men det är långt ifrån bra. Vi planerar att kanske åka till Tege å inviga skogen där på Måndag. Problemet ligger ju bara i att det är Dippan på Söndag å vi e många som är lediga. Så måndagen kan ju bli seg.
Igår så var vi och invigde Broken å käkade, sjukt gott. Ja å Tirre drog en fin SOB burger, Chrille tog en Texas och vitlöksbröd. Efter det så gick vi hem till kollegan Annika å förfesta lite. Förfesten var trevlig å bjöd på både oslagbar taktkänsla á la Österud och ett framträdande av mej å Bulan feat. Adam Bock. En klädbegravning av Polly. En lyckad förfest kan man nog säga. Ska väl tillägas att den inte var i närheten av en äkta bloggfest haha. Jag, Chrille, Tirre å Adam tackade sedan för oss och drog hem medans andra drog till Dahlboms. Vissa sov hemma och vissa sov hemma hos andra, lr hur Bulan?
Denna dagen har varit mindre intressant då den bestod av jobb för vissa och en dag att återhämta sig för andra.  Vanilla Chrille hade en lugn dag på Copper medans jag själv kötta i Björnen. Simpan, som btw är väldigt vacker i håret, hade en dag hemma och nördade lite NFS. börjar bli svårt nu. Men det ska varvas innan säsongen är till ända.
Tänkte bjuda på ett klipp som visar hur coolt det är att åka blades. Som om ni missat det kommer bli årets comeback.

First day of the season from torstein horgmo on Vimeo.

Dagens citat: What´s up you fools. Snowboarding so gay!

Intro, Carins å Garagefest

Gutten morgen.
Sitter här å kollar ner när skidskolan sliter under fönstret, väntar på att klockan ska bli ett så att man får börja med brandutbildningen. Kan nog bli ganska sköj.
Igår så var det intro för hela Skistar här i Björnen. Alla åkte i dom nya backarna och invigde den nya liften som kommer se till att man slipper den sjukt dryga transporten man varit tvungen att ta tillbaka till Björnen från Åre. Ja Steffe å Ken startade upp en gammal trend, Åka Blades. Alla tre var eniga om att detta kommer att komma tillbaka stort inom ett par säsonger. BLADES RULE! Maria filmade mej när ja åkte offpist, kommer lägga upp filmen senare idag. stay tuned. Efter vi åkte klart så var det After ski på Tott hotell. En lyckad tillställning.
Vi som jobbar i Björnen hade sedan resmålsfest som innebär middag å bärs på Carins krog som ligger alldeles utanför mitt fönster. Efter Carins så var det bestämt att vi skulle samla ihop oss hemma i vårt crib. Va kul att så många ville komma och umgås med oss. Trots rädslan för vår blogg haha. Ja fick ta på mej rollen som bartender så att alla hade något att dricka. Blev en spontanare med inspiration av Simons goding. Kvällen slutade hemma hos Maria där jag, Simon, Steffe, Bulan å Filip satt å lyssna på mammas nya kille innan ja somnade i hennes säng. Maria ville konstigt nog inte sova på soffan så ja fick gå hem å lägga mej haha. Sammanfattat så var det en lyckad kväll.
Tack för igår// Danny

dagens choklad

inmundigades nyss från maria. tack vare den vackra dikten named `tomten´. gick dagens chokladkalender till www.garageettan.blogg.se

Dagens citat

Helena Höök: efter en 5 bärs flyter ju ändå allting ihop så ansiktet är skitsamma, det e kroppen som räknas

Must see

Hur skön e inte denna killen. Tänk om man hade lite av hans skills när man var 6

 

Ett riktigt soft klipp som beskriver en kärlek man bara kan uppleva med sin bräda. Vilket även påminner mej att jag inte sicklat av brädan för morgondagens åkning. Fuck! Måste man gå upp tidigt imon igen

 

How to make <3 to your board from torstein horgmo on Vimeo.


Tomten

Av och med Simon Rödén.   Midvinterbulans stånd är hårt,  Pauline klistra och limma.  Alla knullar i enslig gård  djupt under dippan-dimma.  Simon vandrar sin tysta ban,  sperman lyser vit på fur och gran,  sperman lyser vit på taken.  Endast Pauline är naken.

Tomten

Av och med Simon Rödén.   Midvinterbulans stånd är hårt,  Pauline klistra och limma.  Alla knullar i enslig gård  djupt under dippan-dimma.  Simon vandrar sin tysta ban,  sperman lyser vit på fur och gran,  sperman lyser vit på taken.  Endast Pauline är naken.

Söndagen med stort S

Vilken kväll vi upplevde igår!! Vad hände inte??
Men vi börjar från början. Kvällen inleddes med en riktigt familje middag här på garageettan. Tacos stod på menyn och efter middagen var alla mätta och nöjda. Eftersom att vi ligger i krig mot garagetvåan så spelade vi musik på hög volym. Efter för-för-festen så drog vi på förfest hos Ken och Bulan i Ovalen. Bulan var nog den mest taggade på år och dar då han för en gångs skull var ledig dagen efter. Man kan ju säga att han nådde sitt mål med kvällen, lr hur Pauline?? Mer om det senare.
Förfesten var lyckad och vid halv 12 så kändes det som om att det var dags att röra sig vidare mot El Dippo. På vägen dit så komponerade jag och Bulan ihop en låt som skulle kunna göra oss till förtidspensionärer. Desvärre kom varken jag eller Bulan ihåg hur låten gick eller hur texten var. Det enda vi kunde vara överrens om var att den handlade om super-AIDS och nån kåt brud. Sen tror jag även att melodin var från Alladin eftersom att vi bestämde att vi skulle se massa Disney filmer nån dag när vi både kunde vara bakis. Iaf. Dippan var helt okej och Dippankortet införskaffades, så att vi ska kunna vaska cheese. På Dippan så var det hard core dancing blandat med försök till att supa Pauline och Bulan under bordet medans jag och Tove körde Cola. Kan nog idag säga att vi lyckades väldigt bra. Lr hur Pauline??
Alla utom Tove var överrens om att efterfest var ett måste efter denna lyckade kväll. Tanken var först att vi skulle tillbaka till Ken och Bulan. Men Ken låg tydligen och sov enligt Bulan. Vilket i efterhand visade sig vara en aning fel. tyvärr inget bekräftat utom väldigt troliga rykten. Och som alla vet så är alltid alla rykten sanna! Efter mycket om och men så blev det iaf björnen som blev destinationen. Jag var sjukt taggad på att dra igång århundradets efterfest på garageettan. Men blev snabbt nedröstad då filmen lockade mer. Vid halv 4 så insåg jag att om ja skulle ha en liten chans att kunna prestera på jobbet så var det dags att nana sängen. Fick mot min vilja med mej två stycken som intog Simons rum och säng och teared that shit apart så att säga. Stackars Simon tvingas nu ta med sig nya lakan hemifrån. Kvällen sammanfattas bra med att Bulan kom ner till hyran och fortfarande vara bra i gasen trots att klockan var en bra bit över 11. Succé!
Lev väl och byt lakan ibland // Danny
Krigets offer, Vickans skidor
Chrille på väg mot byn
Syndens näste

hemlagade köttbullar

tjo. sitter hemma i östersund nu och väntar på middag hos morsan å farsan, blir hemgjorda köttbullar :) nöjd simon! tillbaks till Åre ikväll för jobb imorn så fick jag just sms om resmålsfest på onsdag blir nog skoj. Är förövrigt så jävla nöjd med min nyinköpta onepiece, så schweinigt skön! årets julklapp borde va onepiece!! Ses ikväll garageboys! /simpan

KRIG

Chrille här igen, igår hade jonas och viktor våra grannar efterfest, jag märkte inget eftersom jag sov hos therese, men danne som har rummet längst bort från deras vägg låg sömnlös halva natten medans simon sov som en stock! som sover vägg i vägg med grannarna 
så nu äre krig vi kmr att ge igen! lite värre lite jobbigare!!!!
danne har lovat att spränga sina högtalare sönder och samman!! bara för att hålla dom sömnlösa !
over and out!!



Tjaaaaaaaa

Chrille här, nyss hemkommen från en dags arbete på copperhill, otroligt lugnt med folk, men bussen kom med massa varor så jag och helena packade upp massa prylar från UA, sen mest massa småfix under dagen!
nu äre snart dags för lite föda, tacos !!!

Taco-middag på garageettan

Idag så blir det stormiddag på garageettan. Chrille, Simon, Maria, Bulan, Jonas (aka. NoName), Tirre och Stefan. Sedan bär det av ner mot byn för förfest hos Bulan å Ken. Efter detta så blir det premiär för Dippan. Ska köpa ett Dippan kort oxå, Iår har dom ju börjat ta betalt för det vilken var en miss beräkning i ekonomin. Men det kommer att vägas upp av dom 15 kr rabatt man har på en Max meny. Vilken gör att man kan vaska cheeseburgare hela vintern. Ibland kanske man går bananas å vaskar en Loka?!?! CRAZY!!!
Dagen i övrigt har spenderats av Chrille på Copperhill där det varit dött som i graven. Ja å Simon satt å i soffan i morse å skulle precis ta på oss vår gear när vi kolla på varandra och utbyter en ömsesidig blick om att det vore sjuuukt soft att bara glida på byn å spana in nya inköp. Kommer att bli en ny dun jacka från Nike 6.0 och nya Cartel bindningar. E ju även taggad på ett par gula byxor. Skulle bli sjukt snyggt. Får la se hur mycket pengar som trillar in på kontot runt jul.
Igår så va NoName, Tirre, Simon, Kc-Chrille(Kc e tydligen det hetaste stället i Märsta!?!?) och jag på Copper gymmet å kötta lite. Nice att kunna fortsätta köra även när man e här uppe och att träna ligger relativt långt ner på prio listan.
Nu ska vi DÖNA!!
Bilder från gymmet igår
Alla var rörande överrens om att även dom största vikterna var för lätta för oss som är löjligt fit.

Dagen efter dagen

Det var igår en rejäl förfest här på garageettan. Stejjan dunka tung musik, ölen flödade och Simpans spontanare blev kvällens stora snackis och grogg. Sprit som bryggdes i den mörka skogen blandat me Schweppes. SUCCÉ! Kvällen blev till natt och Bulans bifärd mot byn va minnesvärd med 4 pers i backsätet och Steffe Norell i bagaget. Oskar Linnros va tydligen jävligt "keff" enligt Crille å Simon. Själv gick ja på Dahlboms me Bulan, Adam plus Isabelle å henns vänner. Soft och trevligt att bara sitta å mysa å dricka en bärtzzz. Tack alla ni som kom hit å stöka ner.

 

Vi har även lite härliga "dagens" från igår:
Dagens citat: "Ner på knä! Vi ska umgås" Tack Maria
Dagens grogg: Simons spontanare
Veckans brandman: Henrik Fritzon, känns tryggt att ha denna man på vårt jobb.

Helllloooo

Tjena tjena, CHrille här nu är vi hemma igen i björnen efter en dag i rödkullen med massa info, grupparbete och rollspel, Simon är nu otroligt rädd för jocke!! just nu sitter jag och simon och glor skid-film och dricker en bärtz! Danne är hos vickan tror vi, lite oklart.. ikväll äre bygget premiär med oskar linros, ryktas att han är keff live men blir kul att träffa alla igen. Johan och Max tex, johan som jobbade i björnen förra året som jag även bodde med, ska ju nu jobba i rödkullen. sen har vi lite roliga saker som hänt under dagen som vi på garagetbloggens redaktion inte kan missa att lägga upp för alla våra trogna läsare där ute! dagens skägg,kommentar och lunchtips! simon våran proffsfotograf kmr att lägga upp lite senare han sitter just nu i telefon med Jon Olsson som ville bli plåtad mer om detta senare! på återhörande! // Chrille

Kebab

Sitter på årekebaben under lunchbreaket, alla har beställt skrovmål eftersom det bara va där drickan ingick.. Betyg på kebaben dyker upp senare over and out

Simon har druckit BAJS!!!!

Det har alla som druckit vattnet i Östersund. Fy fan va nasty

 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=4228785

Dagen i bilder + Dagens outfit

Sportakademin

Crille på mässan

Feeeta skidor

Åttan

Simpan på gymmet

Dagens outfit är Simon på gymmet

Grå hoodie från Quiksilver, fint matchade av ett par surfshorts från Quiksilver i sommriga färger.

Breakfest @ holiday club


Sportakademin

Whazz up? Nu sitter tre små trötta pöjkar i lobbyn på HC å chillar. Snart dags att gå in och lära sig ännu mer om våra produkter vi ska jobba med i vinter. Känns att man va uppe tidigt i morse nu. Såg en av våra sitta och sova under förra föreläsningen! Inga namn....Tove;)... Hoppas alla har det bra hemma, både hemma i Sundbyberg/Stockholm och Kungsbacka/Onsala. Peace// Danne

Dagen i bilder


skägg


Tjeeeeenare mannen

Vi har skägg och just nu går NFS hot pursuit 2 hett på xboxet.

Simon
Dagen har spenderats med säkerhetsföreläsning om buset på gatorna samt ikull-läggning av ryska stöldligor. Efter det följde obligatorisk skidåkning i 8an samt planering-av-inköp sväng på byn.. Sedan NFS innan genomgång av skipass-skidskola, sånt vi redan kan med andra ord. Nu NFS och bloggstart..

Christopher
Dagen har ju sett ut som simon nämnde, var nere på byn en snabbis och kikade lite i butikerna men inget som man blev supersugen på iaf inte för min del, Therese hitta en peak jacka som var rätt schysst, och danne är taggad på nya bindningar! gled sen vidare ner te max och träffade på noname som numera är skistarshop anställd och granne med oss!! sen blev det lite appstore updates för oss ibros! sen blev det hemgång och lite film kung af skutan, larmet går i åre, finns på tuben (youtube) sen lite föda blev mexicana för mig och lite cola, Simon har med sjukt stora glas så att man får plats med sjukt mkt i :).
det vi mestadels gör här uppe just nu är nfs på xboxet och filmklipp. imorgon är det dags för sportakademien som börjar kl 8.00 nere på holliday club där alla leverantörer visar upp sig och sina skidor,pjäxor osv osv.
blir en dusch snart och sen ska ja glida ner till Therese och sova där.
nu äre min tur att lira snart vi hörs!! LUGNT HEJ!

Daniel
Fick lite goa vibbar av förra säsongen när vi satt å kolla på kung af skutan på tuben. För er som inte sett detta är det bara rätt in som gäller och förkovra er i kultur!
Nya bindningar är på ingång, ska bara bestämma mej för vilka ja ska köpa.
Nu ska det nördas lite krysslåda, käka min smarriga mat och sedan sova för en heldag på HC imon.
Kärlek och på återseende // Danny




Dagens länktips

http://www.youtube.com/results?search_query=larmet+g%C3%A5r+%C3%A5re&aq=f



RSS 2.0