we are tillbaka!

Jaaa nu är vi åter igen tbx efter hårt jobb!!! det ryktas!!! Lammet på ripan vem är det?? Alla sover överallt på ripan? Ken dejtar 150kg bjässe? Danne sover i en iglo? Fille gör hemkört på ripan?? Terre gör gudomligt god kladkaka!! Ripans tvättmaskin är paj?? lr? Maria? Ken var ute 5ggr förra veckan!! Henke är kär i copper chefen!! Henke har en stalker på kompan! Sofia är kär i erik saade? Andreas Ojamäe bor i ett piratskepp! Hedemora är sveriges chicago! lr hur äre lammet? Finns det lamm i chicago? iPod saknas märke oklart? Simon piskar jonas på nhl och danne!!! Tack ken för att du håller oss uppe ur skiten!

Go pro dag

Efter en stenhård go pro dag närmar sig läggdags och för tillfället är endast 1/3 av ettans bäddar bemannade. Dagen bjöd på varierat väder med klockrena turistvurpor på film. Den bästa var helt klart killen i sverigemössa som räckte ner till röven som spettade ut i fjällvallsdroppet i klassisk fly then die position, ska försöka få upp klippet senare! Imorgon står åter en dag i backen på agendan, vill man åka med eller bara få några experttips hör man av sig till ettan snarast..! Avslutar med ett litet citat från Gert Fylking; "tjejer är konstiga killar"....

Hej alla våra trogna fans!

NU är vi tillbaka hårdare,skäggigare än någonsin, precs vart ute och plöjt i längdspåret chrille,tirre,jonas och simon!
lite rykten är ju alltid lika kul

Boende på garage 3an kommer hem onsdagar runt elva festklädda!

Ryktas om en kvinnlig praktikant i hyran?!

Ett åk i sadeln vare värt 370kr?

Simon har nu lärt sig roboten, Piece a cake

Maria`s Brorsa är i åre nu!

Steffe norrell är på g te hemsedal, vad som sker där vågar man ens tänka sig det?

Ormen + högtalare har flyttat in till byn ?

Natalie har nu flyttat in på 1an!

Ken våran vän han har nu köpt en gps för att kunna hitta hem från bygget, men fortfarande oklart om han någonsin kommer komma hem!

Ken är även glad för att Brajen har värvat Paulinho och Runström, kanske ni kommer upp och lirar med som stora grabbarna snart igen? ELLER?

På tisdag väntar årets viktigaste match Kataloniens stolthet, Fotbolls porr på hög nivå, ett mittfällt utan höfter, Fc Barcelona mot englands motsvarighet Arsenal som båda verkar lite oklara med skadade/avstängda spelare! men BARCA måste vinna för att gå vidare och det ska dom FAN göra!!

P-möte i björnen på onsdag Hc,Björnen och Copper!

Imorgon blire pow pow, bluebird och Pillows i Tege, lets go fucking mental!

Go-Pro är inhandlad och ska användas! samtliga på 1an har inom kort en varsin egen!

Jonas har idag för första gången i sitt liv kört längd! 5km ! congratz man!

Ryktas även om en storsatsning för honom i vasaloppet nästa år, henke du får se upp !?

Henke har idag även gjort längdpremiär med jens ! hur det gick ? jodu

Henke skulle vara snäll mot jonas och köpa en dosa rapè men tror ni han köpte rätt? han köper lingon den äckligaste som finns!?

Maria har nu även hånglat med ännu en tjej på bygget denna gång vare Krokoms polismästare som stod för älgtungan, den tungan var enligt rykten lite här och var denna kväll  LR?

Det kommer snart även en intervju med våran största fan, en kille/tjej


Peace Out Hard working boys!

RSS 2.0