God fortsättning

Halli hallå
Tack för året som varit. Vi har nu diskuterat målen för det kommande året. Huvudmålet ligger nog mest i att slå alla lame blonda bellor som bloggar. Vilket vi alla e överens om är fullt rimligt med tanke på vårt höga läsar antal.
Året började bra med en rejäl fest på nyår, vissa var fullare än andra. Lr hur Jonas och Tirre?
Vi hade en mysig middag nere i skidskolans lokaler. Det blev en middag där alla hade med sig sitt eget. Vi styrde upp en smördegsinbakad fläskfilé med lite potatis och rotfrukter. Alla var väldigt nöjda med hur maten smakade.
Klockan började närma sig halv 12 innan vi gick upp mot blåkulla med inställningen att jämna stället med marken. Man kan väl säga att trots tappra försök så stod det säg även detta nyår, ett bakslag.
Det var dåligt med skvaller från kvällen men rykten säger att det sov ett cherry i garaget, oklart e bara förnamnet. SMS som skickades fram och tillbaka lr bara fram. Det ryktades även om dränkta katter vid tolvslaget. Vissa gick hem medans vissa blev burna. Någon eller några körde porslinsbuss. Spontan ragg på torpet som gick över förväntan men sedan bangades i sista sekund av den som inledde ragget. Sägs att det var en händig man.- Ja ryktena är många och som ni nu vet vid det här laget är dom alltid sanna.
Även en söndag har passerat och även då ryktas det om att en viss bula varit i farten igen. Som tur var inte i Simons säng denna gången. Det ryktas om häxor i kastrullen också. Just nu är det väldigt luddigt, men saker och ting brukar komma upp till ytan tillslut.
Nu väntar 4 dagar ledigt för min del och återhämtning efter hårt jobb. Tegeskogen står på onsdagens schema då ja, Madde, Chrille, Simon och Steffe e lediga. Kommer nog att bli sjukt nice. Ni som är lediga på onsdag, hör av er så drar vi ihop ett gött gäng. Ska filma lite till det första video inlägget.
Nu har även halva Ryssland kommit till Åre och Björnen. Vi har lärt oss att stavar heter Palki och hjälm heter schlem. Kan vara bra att veta om man ska dit eller ska diskutera hjälmar med ryssen i liften. Inte omöjligt att han bjuder på något värmande att dricka isf.
Vi kan efter kvällen även bjuda på ett restaurang test då jag och Madde ska testa Liten krog ikväll. Återkommer med resultatet.
Vi avslutar väl med att säga Privjet Russia välkommen till Åre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0