Tjeeeeenare mannen

Vi har skägg och just nu går NFS hot pursuit 2 hett på xboxet.

Simon
Dagen har spenderats med säkerhetsföreläsning om buset på gatorna samt ikull-läggning av ryska stöldligor. Efter det följde obligatorisk skidåkning i 8an samt planering-av-inköp sväng på byn.. Sedan NFS innan genomgång av skipass-skidskola, sånt vi redan kan med andra ord. Nu NFS och bloggstart..

Christopher
Dagen har ju sett ut som simon nämnde, var nere på byn en snabbis och kikade lite i butikerna men inget som man blev supersugen på iaf inte för min del, Therese hitta en peak jacka som var rätt schysst, och danne är taggad på nya bindningar! gled sen vidare ner te max och träffade på noname som numera är skistarshop anställd och granne med oss!! sen blev det lite appstore updates för oss ibros! sen blev det hemgång och lite film kung af skutan, larmet går i åre, finns på tuben (youtube) sen lite föda blev mexicana för mig och lite cola, Simon har med sjukt stora glas så att man får plats med sjukt mkt i :).
det vi mestadels gör här uppe just nu är nfs på xboxet och filmklipp. imorgon är det dags för sportakademien som börjar kl 8.00 nere på holliday club där alla leverantörer visar upp sig och sina skidor,pjäxor osv osv.
blir en dusch snart och sen ska ja glida ner till Therese och sova där.
nu äre min tur att lira snart vi hörs!! LUGNT HEJ!

Daniel
Fick lite goa vibbar av förra säsongen när vi satt å kolla på kung af skutan på tuben. För er som inte sett detta är det bara rätt in som gäller och förkovra er i kultur!
Nya bindningar är på ingång, ska bara bestämma mej för vilka ja ska köpa.
Nu ska det nördas lite krysslåda, käka min smarriga mat och sedan sova för en heldag på HC imon.
Kärlek och på återseende // Danny
Dagens länktips

http://www.youtube.com/results?search_query=larmet+g%C3%A5r+%C3%A5re&aq=fKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0