Söndagen med stort S

Vilken kväll vi upplevde igår!! Vad hände inte??
Men vi börjar från början. Kvällen inleddes med en riktigt familje middag här på garageettan. Tacos stod på menyn och efter middagen var alla mätta och nöjda. Eftersom att vi ligger i krig mot garagetvåan så spelade vi musik på hög volym. Efter för-för-festen så drog vi på förfest hos Ken och Bulan i Ovalen. Bulan var nog den mest taggade på år och dar då han för en gångs skull var ledig dagen efter. Man kan ju säga att han nådde sitt mål med kvällen, lr hur Pauline?? Mer om det senare.
Förfesten var lyckad och vid halv 12 så kändes det som om att det var dags att röra sig vidare mot El Dippo. På vägen dit så komponerade jag och Bulan ihop en låt som skulle kunna göra oss till förtidspensionärer. Desvärre kom varken jag eller Bulan ihåg hur låten gick eller hur texten var. Det enda vi kunde vara överrens om var att den handlade om super-AIDS och nån kåt brud. Sen tror jag även att melodin var från Alladin eftersom att vi bestämde att vi skulle se massa Disney filmer nån dag när vi både kunde vara bakis. Iaf. Dippan var helt okej och Dippankortet införskaffades, så att vi ska kunna vaska cheese. På Dippan så var det hard core dancing blandat med försök till att supa Pauline och Bulan under bordet medans jag och Tove körde Cola. Kan nog idag säga att vi lyckades väldigt bra. Lr hur Pauline??
Alla utom Tove var överrens om att efterfest var ett måste efter denna lyckade kväll. Tanken var först att vi skulle tillbaka till Ken och Bulan. Men Ken låg tydligen och sov enligt Bulan. Vilket i efterhand visade sig vara en aning fel. tyvärr inget bekräftat utom väldigt troliga rykten. Och som alla vet så är alltid alla rykten sanna! Efter mycket om och men så blev det iaf björnen som blev destinationen. Jag var sjukt taggad på att dra igång århundradets efterfest på garageettan. Men blev snabbt nedröstad då filmen lockade mer. Vid halv 4 så insåg jag att om ja skulle ha en liten chans att kunna prestera på jobbet så var det dags att nana sängen. Fick mot min vilja med mej två stycken som intog Simons rum och säng och teared that shit apart så att säga. Stackars Simon tvingas nu ta med sig nya lakan hemifrån. Kvällen sammanfattas bra med att Bulan kom ner till hyran och fortfarande vara bra i gasen trots att klockan var en bra bit över 11. Succé!
Lev väl och byt lakan ibland // Danny
Krigets offer, Vickans skidor
Chrille på väg mot byn
Syndens näste

Kommentarer
Postat av: Strellan aka Röde Baronen

Gött å höra att du fick din hämnd!

2010-12-13 @ 21:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0