Go mat igår

Hej alla trogna läsare.
Sitter å kollar på fotboll från England å satan i gatan va det snöar där. Varför kan det inte bara komma hit istället? Nu har det iofs kommit lite gran hit. Men det är långt ifrån bra. Vi planerar att kanske åka till Tege å inviga skogen där på Måndag. Problemet ligger ju bara i att det är Dippan på Söndag å vi e många som är lediga. Så måndagen kan ju bli seg.
Igår så var vi och invigde Broken å käkade, sjukt gott. Ja å Tirre drog en fin SOB burger, Chrille tog en Texas och vitlöksbröd. Efter det så gick vi hem till kollegan Annika å förfesta lite. Förfesten var trevlig å bjöd på både oslagbar taktkänsla á la Österud och ett framträdande av mej å Bulan feat. Adam Bock. En klädbegravning av Polly. En lyckad förfest kan man nog säga. Ska väl tillägas att den inte var i närheten av en äkta bloggfest haha. Jag, Chrille, Tirre å Adam tackade sedan för oss och drog hem medans andra drog till Dahlboms. Vissa sov hemma och vissa sov hemma hos andra, lr hur Bulan?
Denna dagen har varit mindre intressant då den bestod av jobb för vissa och en dag att återhämta sig för andra.  Vanilla Chrille hade en lugn dag på Copper medans jag själv kötta i Björnen. Simpan, som btw är väldigt vacker i håret, hade en dag hemma och nördade lite NFS. börjar bli svårt nu. Men det ska varvas innan säsongen är till ända.
Tänkte bjuda på ett klipp som visar hur coolt det är att åka blades. Som om ni missat det kommer bli årets comeback.

First day of the season from torstein horgmo on Vimeo.

Dagens citat: What´s up you fools. Snowboarding so gay!

Kommentarer
Postat av: matilda

Ja, men visst va Simon fantastiskt vacker i håret? :)

2010-12-19 @ 12:18:39
URL: http://kalens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0