Sköna typer i Åre

Detta är en beskrivning av "The Racerfarsan"
Det är en man i ålder mellan 35 och 50. Farsa till 2 barn som fortfarande åker gratis. Den äldsta sonen har möjligtvis precis fyllt 8. Då är det ett jävla klagande på att han måste börja betala för skipasset.
Sonen har varit på 2 semestrar innan och behöver därför avancerade barn skidor. För sonen är så sjukt bra på att kanta skidorna. Men vill absolut inte ha såna där twintip, för han ska ju inte åka baklänges.
Farsan ska det senaste och bästa vi har, gärna nått roligt. Men det är väldigt oklart vad som är roligt för racerfarsan.
Det ska vara en väldigt specifik "svängradio". Något som han läst om i Åka skidor. Namnet på skidan är väldigt viktigt. Det ska vara ett namn som låter jävligt vasst. Något han kan skryta med på Afterskin.
Det blir gärna en och annan öl plus jäger på afterskin. Ofta en eller två för mycket. Så han blir så där lagom go och glad.
Det är inte ovanligt att han någon gång per dag lämnar familjen i barnbacken så att han kan åka för sig själv. Så att han verkligen kan "bränna" lite extra hårt.
Han älskar gästrappet!!
Det är absolut personalen i liften eller i shoppens fel att kabinbanan inte går. "Ja tänker inte betala fullpris för skipasset när inte allt är öppet" Helst  kommer denna kommentaren i december eller januari då högzon är stängt.
Kläderna som racerfarsan har på sig är självklart det senaste från Peak. Självklart så är svart det hetaste modet varje år. Goggelsarna är gärna Oakley. Dom coolaste enligt Åka skidor.
Hjälmen är väldigt oklar. Antingen anser han att det är ENDAST för såna där som inte kan åka. Eller så är det den dyraste modellen från Sweet. För är det dyrt så är det coolt.
Kort och gott så är det en racerfarsa om han syns och hörs mest, samt att han bränner mest pengar på sitt gear, trots att han bara åker 1 eller 2 veckor om året. Han vet mest och kan mest och behöver aldrig nån hjälp. Det "den där personalen i hyran" säger har ingen betydelse. Han vet vilka skidor som är bäst!
Gör ALLTID som racerfarsan vill så blir han sjukt nöjd!
Skrivet av: Danny, Steffe, Maria, Lisa, NoName, Tirre och Chrille

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0