Taco-middag på garageettan

Idag så blir det stormiddag på garageettan. Chrille, Simon, Maria, Bulan, Jonas (aka. NoName), Tirre och Stefan. Sedan bär det av ner mot byn för förfest hos Bulan å Ken. Efter detta så blir det premiär för Dippan. Ska köpa ett Dippan kort oxå, Iår har dom ju börjat ta betalt för det vilken var en miss beräkning i ekonomin. Men det kommer att vägas upp av dom 15 kr rabatt man har på en Max meny. Vilken gör att man kan vaska cheeseburgare hela vintern. Ibland kanske man går bananas å vaskar en Loka?!?! CRAZY!!!
Dagen i övrigt har spenderats av Chrille på Copperhill där det varit dött som i graven. Ja å Simon satt å i soffan i morse å skulle precis ta på oss vår gear när vi kolla på varandra och utbyter en ömsesidig blick om att det vore sjuuukt soft att bara glida på byn å spana in nya inköp. Kommer att bli en ny dun jacka från Nike 6.0 och nya Cartel bindningar. E ju även taggad på ett par gula byxor. Skulle bli sjukt snyggt. Får la se hur mycket pengar som trillar in på kontot runt jul.
Igår så va NoName, Tirre, Simon, Kc-Chrille(Kc e tydligen det hetaste stället i Märsta!?!?) och jag på Copper gymmet å kötta lite. Nice att kunna fortsätta köra även när man e här uppe och att träna ligger relativt långt ner på prio listan.
Nu ska vi DÖNA!!
Bilder från gymmet igår
Alla var rörande överrens om att även dom största vikterna var för lätta för oss som är löjligt fit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0