Intro, Carins å Garagefest

Gutten morgen.
Sitter här å kollar ner när skidskolan sliter under fönstret, väntar på att klockan ska bli ett så att man får börja med brandutbildningen. Kan nog bli ganska sköj.
Igår så var det intro för hela Skistar här i Björnen. Alla åkte i dom nya backarna och invigde den nya liften som kommer se till att man slipper den sjukt dryga transporten man varit tvungen att ta tillbaka till Björnen från Åre. Ja Steffe å Ken startade upp en gammal trend, Åka Blades. Alla tre var eniga om att detta kommer att komma tillbaka stort inom ett par säsonger. BLADES RULE! Maria filmade mej när ja åkte offpist, kommer lägga upp filmen senare idag. stay tuned. Efter vi åkte klart så var det After ski på Tott hotell. En lyckad tillställning.
Vi som jobbar i Björnen hade sedan resmålsfest som innebär middag å bärs på Carins krog som ligger alldeles utanför mitt fönster. Efter Carins så var det bestämt att vi skulle samla ihop oss hemma i vårt crib. Va kul att så många ville komma och umgås med oss. Trots rädslan för vår blogg haha. Ja fick ta på mej rollen som bartender så att alla hade något att dricka. Blev en spontanare med inspiration av Simons goding. Kvällen slutade hemma hos Maria där jag, Simon, Steffe, Bulan å Filip satt å lyssna på mammas nya kille innan ja somnade i hennes säng. Maria ville konstigt nog inte sova på soffan så ja fick gå hem å lägga mej haha. Sammanfattat så var det en lyckad kväll.
Tack för igår// Danny

Kommentarer
Postat av: K

Blades 4 evah!

2010-12-16 @ 12:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0