Dagen innan

Kära läsare.
Jag vet att alla LÄNGTAR efter vad som ska dyka upp här på bloggen den 1:a januari. Skvallret från nyårsafton här i Björnen. Än så länge är planerna lite oklara. Men det lutar åt en mysig middag ner i skidskolans lokaler.
Vilka som kommer är en så länge väldigt hemligt, detta pga av den enorma efterfrågan som kommer att skapas när detta inlägget släpps.
I onsdags så var det stor premiär för vår älskade tegeskog. Som vanligt så träffades förväntningarna. Simon filmade lite med sin iPhone, kanske kommer upp på bloggen då han är tillbaka i byn. Får låta det bli en överraskning.
Både Chrille å Simon körde hårt och träffade även hårt under snön i form av vassa stenar. Tur för dom att Steffe Norell e en stjärna i verkstan.
Jag köpte sedan mina nya bindningar. Ett par vita Cartell. Ska bli sjukt nice att få glida me dom nästa gång ja e ledig. Madde spanade lite spontant in ett par riktigt feta boots på Stadium. Hon insåg ganska snart att det kanske var meningen att man ska sitta fast i sin boots. Efter lite övertalning så åkte hon idag in och köpte dom. Gött förresten att Madde börjat jobba lite extra som stugvärd igen. Möte upp henne och fick massa sweet mat.
Vi hörs snart igen // Danny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0